Wij bieden een breed gamma aan tegels en parket.

Modern, landelijk, romantisch of mediterraans? Welke stijl u ook voor ogen hebt. Wij leveren een groot assortiment keramische tegels.

Keramische parket

Keramische parket combineert de warme uitstraling van hout met de vele voordelen van keramische tegels. Afwerkingen geïnspireerd op eiken-, esdoorn- en beukenhout met als specifiek kenmerk dat ze elk een verschillende tekening hebben. We bieden collecties aan met een natuurlijke uitstraling in texturen en kleuren.

Betonvloer

Een badkamer met betonlook is helemaal hip. Tegenwoordig bestaan er allerlei materialen voor een moderne en levendige beton-uitstraling. In tegenstelling tot industriële betonvloeren zijn onze keramische tegels wél bestand tegen vlekken, zuren, vocht, detergenten en schimmels. U kan ze ook gerust in een douche of op een terras leggen.

Mozaïek en Zelliges

Wij bieden een kleurrijk, veelzijdig aanbod van mozaïek tegels en zelliges. Ideaal om een keuken, toilet of badkamer een tikkeltje meer cachet te geven.

Fatstones

Dit zijn volkeramische tegels van maar liefst 2 cm dik, die gemakkelijk te plaatsen zijn. Door hun dikte zijn ze supersterk, onderhoudsvriendelijk en 100% vorstbestendig. Dé ideale oplossing als een terras aan vernieuwing toe is.