Neem hier alvast een kijk in onze toonzaal.

Wilt u inspiratie opdoen in onze toonzaal? Ontdek waar wij zitten. Wij bieden u een breed assortiment van de hoogste kwaliteit en de betere merken aan voor zowel de architect, de vakman als de doe-het zelver. U krijgt een professionele service. Zoekt u nog een plaatser? Onze plaatsers zorgen ervoor dat uw vloer- en tegelwerken tot in de puntjes worden uitgevoerd.

U vindt ons op slechts 10 kilometer van hartje Antwerpen. Plan hier uw route.

Tegel toonzaal: ruim 500 m² inspiratie

Ruime keuze

In onze toonzaal bieden wij een ruim assortiment aan van vloer- en wandtegels, zowel keramische tegels als natuursteen, maar ook terrastegels, mozaïeken en Marokkaanse tegels (Zellige).

Mooie presentatie

Ieder jaar stellen wij de nieuwste collecties ten toon in onze boxen en kasten. Door de grote tegelpresentaties krijgt de klant onmiddellijk een duidelijk beeld hoe de tegels er in zijn woning precies zullen uitzien. Onze verkopers kennen hun vak en helpen U graag de juiste keuze te maken.

Onze keramische tegels zijn stevig, waterdicht en vuilafstotend. In ons assortiment hebben wij enkel tegels van een hoge kwaliteit, zo kunnen wij U ook een hoge duurzaamheid garanderen.

Spring gerust eens binnen

Een kwaliteitsvolle badkamerverbouwing vergt ervaring en vakmanschap. U kan hiervoor bij ons terecht. Tevens bieden we een uitgebreid gamma aan wand- en vloertegels aan. Nog vragen ? Kom gerust langs onze toonzaal en we helpen u graag verder.