Onze werkwijze

Afspraak maken

Als eerste stap ontmoeten wij u graag in onze tegeltoonzaal te Schoten.

U krijgt een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Bij een eerste kennismaking is het handig om een eerste schets mee te brengen, zodat we een idee krijgen waar u naartoe wil met uw badkamerrenovatie.

Opmeting door onze werfleider

Wij maken een afspraak bij uw thuis en bespreken samen de mogelijkheden.

Badkamerrenovatie is een aparte stiel. U hebt daarbij verschillende vakmensen nodig. Wij hebben al deze vakmensen in huis en kunnen dit als een totaalpakket aanbieden. Zo hebt u slechts 1 aanspreekpunt tijdens uw verbouwing en voor uw garantie.

Kies uw badkamer

Maak uw keuze in tegels en sanitaire toestellen.

In onze toonzaal te Schoten kan u kwaliteitsvolle tegels kiezen en voor sanitaire toestellen verwijzen u graag door naar één van onze partners. Wij verzorgen de volledige renovatie tot in de puntjes. De werkzaamheden volgen elkaar naadloos op en zo wordt uw badkamerrenovatie in tijd beperkt.

Offerte

Wij maken vrijblijvend een gedetailleerde en volledige offerte op.

Wij werken met échte vakmensen. U kan ons steeds contacteren voor al uw vragen.

Bestelbon ondertekenen

U neemt een beslissing om met ons in zee te gaan.

De bestelbon wordt opgemaakt en wij leveren u een definitieve planning aan. Met méér dan 50 jaar ervaring en méér dan 100 realisaties per jaar zijn wij uw vertrouwenspartner.

Werken

Klaar op ruim één week.

We werken met professionele vakmensen, zodat een ganse badkamerrenovatie op ruim één week tijd kan plaatsvinden. En dit vanaf het moment dat wij starten met de afbraak van de oude installatie, de herinrichting en de plaatsing van nieuwe sanitaire toestellen, tot wanneer wij de deur achter ons toetrekken.

Tevreden klant

Jarenlang plezier.

U neemt uw nieuwe badkamer naar tevredenheid in gebruik. U zal er jarenlang plezier aan beleven!